مجوز ستاد کرونا و وزارت بهداشت شرط برگزاری کلاس‌های عملی دانشگاه‌ها

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کرد: برگزاری کلاس‌های عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در ترم دوم دانشگاه‌ها منوط به مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اولویت توجه به سلامت دانشجویان، امکانپذیر است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ؛ علی خاکی صدیق روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا درباره نحوه شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری دانشگاه ها، اظهار داشت: دانشگاه ها آمادگی دارند برای دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی پذیرای دانشجویان باشند اما حضور دانشجویان برای ترم آینده در دانشگاه منوط به مجوز ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت است.

معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: بسیاری از دانشجویان دانشگاه های جامع علمی کاربردی و فنی و حرفه ای، بومی همان شهر و مشغول به تحصیل در دانشگاه محل زندگی هستند. در صورتی که ستاد ملی کرونا مجوز صادر کند، امکان برگزاری دروس عملی برای این دانشجویان هم وجود دارد.

خاکی صدیق با بیان اینکه درخواست وزارت علوم برای ستاد ملی مقابله با کرونا به زودی ارسال می شود، خاطرنشان کرد: شروع ترم دوم سال تحصیلی جاری مانند سال های گذشته است اما برخی دانشگاه ها به دلیل شروع با تاخیر ترم نخست تحصیلی دانشجویان ورودی جدید، ترم جاری را با دو تا سه هفته تاخیر به اتمام می رسانند و ترم دوم را دو تا سه هفته دیرتر آغاز می کنند.

وی درباره برگزاری حضوری کلاس‌های تئوری که با آموزش الکترونیکی در حال انجام است، گفت: اولویت برای حضور دانشجویان در دانشگاه با دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی است. با این وجود، سلامتی دانشجویان در اولویت است که در صورت فراهم آمدن شرایط، در دانشگاه حضور می یابند.

منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیش از این به ایرنا اعلام کرده بود که دانشگاه ها برای برگزاری حضوری و غیرحضوری کلاس ها آمادگی کامل دارند.

دانشجویان و اعضای هیأت علمی هم اکنون در مرحله برگزاری امتحانات پایان ترم قرار دارند و دانشگاه هایی که ترم را با تاخیر برای دانشجویان ورودی جدید آغاز کردند در دو تا سه هفته آینده به استقبال امتحانات می روند.